Friday, June 11, 2010

kek tq 1000pcs/ kek kawin najaa..

salam kek lagi..hehe...hari ni misi sy hanya untuk najaa abd. rahman...iaitu kek kawin 2tingkat tapi takde stand..ha yg ni lain dari yg lain..biase kek kawin ade stand..cik puan najaa kiter memilih kek ni..beliau nk kek warna serupa cam dlm blog sy tapi bonda beliau suka sgt ngan merah..so, atas menghormati kegemaran ibu tercinta beliau pilih gak warna ni..actually dlm byk2 warna mmg lar merahh kegemaran ramai sbb bila dh buat jer nampak menarik.. tertarik..mm macm2 lah...
kalo ikut kan kt blog sy tu kek tu lebih besar tapi memandangkan sy ikut badget lar jugak...jadi kek tu sy adjust skit rupanyer menjadi kek special utk cik puan najaa kiter ek..kalo ikut sebijik bijik cam dlm blog tu nnt tak special lar kek kawin puan najaa tu kan..lagipun cik puan najaa kiter pun lagi suka...yg penting nampak menarik n cantik gitu..sbb dlm blog tu contoh jer apapun terpulang kepada kiter yg membuat nyer supaya tampak menarik...
haa yg ni adalah kek yg baru sy pakaikan kain asas nyer...yg bawah tu merah n atasnyer putih..skarang mmg lar nampak biase jer sbb blum letak accesory nyer..same cam wanita tanpa emas...hehe...
okay kan sy dh kate nampak lain kan dari yg tadi..tular bila dh letak kain kedut2 tu..dgn bunga bungaan tu...terus naik serinyer kan..kan kan..
uih..ni zoom dari atas pokok..mmg banyak bunga bunga cinta untuk cik puan najaa kiter..moga moga kekal lar hendak nye...hingga ke ujung nyawa..insyallah..mintak petua kt org2 tua..mmg berkesan tu..percayalah...
eh yg ni apa plak...mm ni lar kek utk diletak dlm kotak kecik2 yg come lote tu...kt panggil tq box...kek ni najaa ganti ngan telor...haa ni lar tanda ank yg baik..kesian kt famili nk rebus telor..bukan sikit2 kalo dh namenyer kenduri...mesti rebus 1000 keatas..jadi harga pun tak lar mahal sgt mcm yg diperkatakan...kami di irabakeri buat kek mengikut badget..lebih baik tanya dulu baru buat pilihan...mmg byk yg ingat kek kecil ni harganye seringgit keatas...actually katakan tiidaak dgn irabakeri..hehe promo la pulak...
okay yg ni kek yg dh siap packing..tinggal nk antar jer...jadi famili cik puan najaa kiter tak perlu berpanas2 kt tepi dapur mcm org lain tu...inilar pilihan yg bijak...tinggal masuk dlm beg hadiah jer...sonang tu...mlm kenduri jer dh blh siap packing..dulu mase adik sy kawin pun mlm kenduri baru siap packing beg hadiah..okay jer..jgn risau risau...
moral nye: apabila nk tiba hari kenduri...famili kena bertenang...sentiasa berdoa...segalanye akan berjalan dgn lancar..insyallah..

No comments:

Post a Comment