Friday, June 11, 2010

kek edible photos fifa

Dapatkan diskaun kek piala dunia FIFA 2010..Hanya rm48 per/kg termasuk gambar yer...
hmm..inilar masenyer skali lagi dimana ibu2..isteri2..wanita2 diluar sane terpaksa membiarkan bapa2 n jejaka kesayangan berada didalam dunia mereka iaitu piala dunia FIFA 2010...haa...mungkin ade yg rimas tak kurang juga join sekaki...bukan apa diorg tu tak sabor nk tgk hero2 diorg tu buat magic di padang...
ya..FIFA World Cup 2010 dh dtg! bermula hari jumaat, 11 jun selama sebulan..jadi kalo suami2 yg hilang tu cari jer kt kedai mamak..haha.. samada anda suka atau tidak mmg tak dapat dielakkan kerana jika tidak pasti anda terlepas satu pengalaman hebat dikalangan teman2..kerana satu permainan yg menarik hanyalar bola..dari dulu hingga skarang.. dari yg besar hinggalar yg kecik..
Nak dijadikan citer adik bongsu sy mmg minat bola sgt2..hingga waktu sekolah sy terpaksa sorokan wayar tv sbb dia boleh pura2 tido..nnt jam 1-3 mlm dia bgn tgk bola..pastu esok pagi nyer tak nk bgn gi skolah..ish ish..den jugak yg poning bila suami ku pot pet kt telinga gara2 adikku tak gi skolah...

yg menarik nyer...sy bukan nk citer pasal piala dunia ni...sebenornyer sy ade cara utk pn2 yg suami nyer suka tgk bola kt kedai mamak tu..ha..ni dia tempah kek gambar piala dunia ni special utk suami tercinta tu...haha..mane tau dia mau lekat kt umah lak...
edible photo kek ni anda boleh pilih gambar yg disukai termasuk gambar pilihan anda sendiri...jika anda mempunyai gambar yg di sukai seperti gambar david beckham pujaan ramai tu..kebetulan plak harijadi suami tercinta...haa inilar masenyer nk tunjukan kasih n cinta anda...meh sini sy realisasikan impian anda tu...tambahan plak sy ade bagi diskaun lagi...menarik tuh...
mugkin kah gambar ini menjadi pujaan hati jejaka anda..pasukan brazil...
atau mungkin juga pasukan argentina...
mungkin jugak england..
tak kurang jugak pasukan spain..mmm cepat2 buat pilihan...nnt melepas laagi...
okay lar..setakat ini saje kerana sat lagi nk siap2 gi kenduri...jgn lupa tempah kek ngan sy yer..ape permintaan call / sms jer no nih..0123481103

No comments:

Post a Comment