Welcome

KEDAI KEK ONLINE.

Sunday, May 16, 2010

kek hari guru, hari ibu, hari jadi.....


jeng..jeng...irabakeri is back....ish ish..ingatkan boleh cuti bila tak buat promo utk minggu ni...balik kg 3hari jer....coz ader tempahan kek utk hari guru lar...harijadi lar...yg kelakarnyer..kek hari ibu pun belum abis lagi celebration nyer...yolah stahun skali nk celebrate mak-mak kiter yer....
hm...sempena hari guru 2010 ni...sek.men.keb.meru klang.....akan menyambut hari guru bersama kek irabakeri..hehe...pd mulanyer fikir nk buat kek apelar ni....biasenyer guru2 ni berkaitrapat ngan buku...so, sy pun buat lar kek btk buku...ok ke tidak....ku berserah...hehe insyallah.....p.utih ku yg merupakan pk1 kt sane mesti bersusah payah nk tolong ank sedaranyer promo kek irabakeri yer...hehe..tima kasih tak terhingga...nnt order lagi yer...
Amacam ok ke tak kek bentuk buku tu...kek ni bentuk mukadepan buku...nxt time sy buat kek bentuk mukasurat daaalaam buku lak yer....kat atas kek tu ditulis 'GURU PEMBINA NEGARA BANGSA'...haaa tular slogan hari guru tahun ni....hmm kat tepi kek tu plak sy hiaskan ngan bunga...bunga raya blum kembang jadi sy letak bunga tu utk cikgu2...okay lar tu....pok tih tahun depan order lagi yer...
haa...yg tadi tu kerjasama Tuan hj abd.rahman...yg ni plak kerjasama dr Pn.Suhana...hehe mak tam plak....cikgu sek.men.sek.9..s.alm.....best frend nyer order utk hadiah kpd guru2 yg telah mendidik ank2 beliau tanpa mengenal lelah....hm...yg ni mix fruits tart regular...sape yg dapat tu mmg ler puashati...yolar strawbery nyer fuhh..mmg besar n fresh...harga pun kalo nk dibanding ngan kodai mmg ler berpatutan...
hm...regular mix fruits tart tu siap dibungkus atas permintaan...supaya nnt mudah utk diagih2kan....haa...sape cikgu2 bertuah tu beeraturr...hehe gurau jer....
Ha...yg ni pun same lar best frend mak tam order...mini strawberry mousse cake...ish ish panjang nyer name...yolar diapunyer perasaan lepas makan pun mesti berpanjangan enak nyer..hehe...sepanjang tahun xleh lupa kenikmatan aroma strawberry tu...insyaallh...
yang ni plak kek hari ibu...kak cheq mg lepaih sibuk sgt yer....kek ni c.moist yg cam kenduri ari tu kan....ya btui...taapi dlm nyer diminta tukar ke mocha...mm mesti sedap kan...coffee n choc...
oo yang ni dalamnyer cheese cake....pastu luar tu bunga2 khas utk mak cheq...selamat hari ibu....

hmm..kek ni untuk 2 orang skaligus yer...haikal n hafizi...aik sama ngan nama adik sy...nama tu mmg sedap didengar..maksudnyer pun baik jugak...moga2 org nyer pun baik2...aaamin...
Dikesempatan ini juga, sy ingin mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua guru2 yg pernah mengisi jiwa n nurani sy dengan ilmu yg bermanfaat....terutama guru2 di sek.men irshadiah, bt26, bgn datoh, perak....n guru2 di stamford college,kl....jasamu dikenang sepanjang hayat....baktimu kujunjung setiap masa....
oklar setakat ni utk hari ni...sekian wasalam...







No comments:

Post a Comment