Monday, May 17, 2010

kek untuk dyana

hmmm..masih dalam mood hari guru....hehe...masih ucapkan SELAMAT HARI GURU...buat semua guru2 yg pernah berbakti kepada irabakeri...especially guru2 di sek.men.irshadiah,bt26,perak n stamford college,kl....
aik...nak buat kek ape tu ya....macam bukit jer....eh gunung ke...ish ish....smua pun bukan lar..tu nak buat kek kartun untuk si gadis cilik yang comel lote tu ....cik DYANA....mula2 tu mama nyer tak pasti nak order kek apa untuk anak kesayangan nyer tu...so, sy tanya girl or boy...opss...rupanyer pompuan...sy tanya lg pernah sambut harijadi ngan kek barbie doll tak....oissh..terus mamanyer orait....yolar..sikakak nyer dh terlepas waktu...yolah slalu nyer sepanjang ank gadis membesar mesti ade sambut harijadi guna kek barbie doll...paling tidak pun skali jer...kalo tak mesti rase hidup tu kureeng lengkap...haa..pasni cik DYANA kita tidak lar rasa sodih lagi....seumur hidup senyum jer ingat kek barbie doll tu..hehe..
Mmmm...lepas buat bukit tu...sy pun mula lar membuat jahitan pada kain si patung tu...kena plak guna krim dot dot tu...leceh gak coz kena teliti...bukan ape nanti berlubang lak kain tu..kan ke malu...
Pabila dah siapkan menjahit kain2 tu di sekelilingdgn baik...barular sy letakan patung barbie tu kt atas kek tadi....sblm tu sy kena kemaskan rambut barbie tu..yolar biar senang nak pasang bajunyer plak....pastu buat lar sikit rantai...hm barular berseri2...lagipun emas n wanita kan tak blh dipisahkan...bagai irama n lagu...hehe..
Okay..bila dah siap kek tu berdiri....sy pun tambah lar sikit corak bunga kt atas kain tu....kasi nampak lagi vouge'....pastu barular sy tulis 'happy birthday to Dyana'....ha barular tamat...
oh yang ni chese cake...sempatlagi tu buat chz yar...abis ade yg minta...kalo nak tolak tak sampai hati..ish ish..rajoki jgn ditolak...maut jgn dicari...
Abis jer keje...terus balik umah...siduta dh okay dari demam taaapi dia punyer rentetan demam tu blum abis....nak mintak dukung ajer....berat tu dh berbelas kg...tapi ank punyer pasal...dokong je lar...papa nyer atau mamanyer kecik2 dulu cam tu agaknyer...hehe ..gurau jer...tak baik tau...
okay...wasalam...

No comments:

Post a Comment