Saturday, July 24, 2010

karnival pengantin AEON2..

salam dari sy irabakeri...
dgn ini sy ingin mengajak teman2 n famili ke karnival pengantin..
specially pd mereka yg dh bertunang n tgh mencari2...
jom kita ramai2 memeriahkan karnival pengantin nih..
Buat makluman semua..
pada 30hb Julai – 1 Ogos 2010 (hari jumaat, Sabtu & Ahad),
suatu Karnival Pengantin akan diadakan bertempat di
Kompleks Membeli Belah AEON AU2, Taman Setiawangsa.
Karnival yang dianjurkan oleh Orange Vision Resources ini akan mengumpulkan sejumlah ‘vendor-vendor’ perkahwinan yang berpengalaman di dalam bidang mereka..
Bakal dihadiri oleh kebanyakan bakal-bakal pengantin yang sentiasa tercari-cari penjimatan dalam melangsungkan majlis perkahwinan mereka...
Untuk memikat hati pengunjung,
pelbagai diskaun-diskaun premium yang menarik akan ditawarkan untuk mana-mana tempahan yang dilakukan pada 2 hari tersebut.
Pameran pengantin ini adalah merupakan acara yang bagus untuk menarik perhatian orang ramai menerusi promosi-promosi yang berpatutan.
Selain itu, ianya juga merupakan cara terbaik untuk mempromosi khidmat-khidmat yang disediakan oleh penyedia khidmat perkahwinan.
Dapatkan diskaun-diskaun serta pakej istimewa yang ditawarkan pada hari tersebut..
ianya pasti memikat lebih ramai pengunjung ke karnival tersebut bagi merebut pelbagai peluang yang ada kerana ia akan memberikan anda lebih penjimatan.
Untuk pengetahuan semua,
kompleks membeli belah AEON AU2 terletak di kawasan yang sangat strategik dan berdekatan dengan Wangsa Maju, Keramat dan Ulu Kelang.
Karnival pengantin ini akan bertempat di Ground Floor kompleks tersebut, berdekatan dengan KFC Kawasan yang luas ini akan menempatkan sekitar 30 ‘booth’ pempamer.
Antara pihak-pihak yang terlibat dalam karnival ini ialah mereka yang berpengalaman dalam perancangan perkahwinan, fotografi/videografi, katering, kek kahwin dan kad jemputan kahwin

Karnival pengantin ini sudah tentunya akan memberi faedah yang besar kepada penyedia khidmat perkahwinan dan bakal-bakal pengantin.
Secara tidak langsung, diskaun-diskaun dan hadiah-hadiah yang ditawarkan akan menarik lebih ramai bakal pengantin untuk mendapatkan khidmat penyedia perkahwinan yang bersesuaian dengan mereka.
Apa yang menyeronokkan?///..
 karnival ini akan lebih dimeriahkan dengan acara-acara menarik seperti Demonstrasi Solekan Pengantin, Perarakan Pengantin, Majlis Tepung Tawar, Cabutan Bertuah, Demonstrasi Gubahan Bunga dan Pertunjukan Busana Pengantin.
Jangan lepaskan peluang keemasan ini dan tandakan 30hb-1 Ogos di dalam kalendar anda supaya anda tidak akan terlepas peluang untuk menghadiri acara yang bakal meletup ini…!
moh kita ramai2 kesana...

No comments:

Post a Comment

Happy birthday januarian

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat teman3 irabakeri Hari isnin yg tenang.. Slps ahad yg havoc..huhu Pagi ni.. Tempahan kek...