Wednesday, January 2, 2013

tahun baru-mini cakes

salam dari irabakeri..
selamat tahun baru 2013...
diam x diam..
daa sbln teman x update blog..
bkn aper...kkureng sihat..
namun, masih boley wat keje kat umah..
nasib baik bukan berkedai..
klo tak mesti pecah kepala suami teman nak ngedjust...
bukan ada sape yg boley dharapkn..
maklumler si duta tu kecik lagii..
walaupun akal nyer terlampor besorr..hik kiki..
ni lar antara kek kek yg teman larat nak buat..
bkn ape masa pregnant dauss dulu..
xde morning sickness..
ada pun yg teman ingat ler..
seminggu jer terlantar atas katil..
pastu okay jer..
yang kedua nii..
lain macam jer..xde kes xleh bangun..
tapii..salah makan sket jer..haa siap ler..
sediakn baldi...hermm..nasib badan..
pastu elok jer gi buat keje..heran kann kann..
cumaa..1 jam keje..1jam tidoo..huaa ha ha..sabo je lar..
 okaylar..
bila da masuk 4 bln ni..
waaa..mcm mendung da kembali cerah le plak..
dah xde ler muka angry bird cam kek tu haa..
siap boley balik kg laggiii..
baru ler fresh...
comey tak kek barbie ni..
yang ni sajer gatal tangan nak wat yg kecik..
tapii, klo tempahan harijadi x leh ler mini cam tu..
atleast, tempahan 2kg..baru cantik..
klo tak kaki barbie mcm kerdil plak.. 
bila buat kek bergambar cam gini..
mmg cepat abis..
lagi lagi klo ader cokelat pattern kat tepi tu..
sodap lagii ade blueberry jemm..
uishh..terlioor teman..
anak teman selalu curi makan jem tu..
asal buat kek jer bawak piring...
teman kena sporting, klo tak kang..kepala masuk tong jem..
pengsann.. 
yang gelihati..bila tgk gambar ni.. 
daus menyeebuk...cantik keta tu mama...
teman tanya ler..daus nak ker?..
boley daus jawab selamba...dauss dah adaa..tapi beg!!!
sabo je lar...
memang beg dia gi jalan bentuk keta..hua haa..
yang ni harry potter... 
mickey mouse park.. 
yang ni teman x tau kartun aper..
klo nak tau tanya daus..hehe 
dia sumer kartun tau..bebudak ish ish..
okay lar..
doakan kesihatan yg baik buat mama yer..
wassalam..

No comments:

Post a Comment