Monday, January 28, 2013

bxday- 5A & baby 2yrs...

salam dari irabakeri...
baru baru ni dpt jemputan dr pn.norma family..
my great neighbour tu..
majlis kesyukuran tuk ank sulongnye Afiq...
waah.. congratulations..score 5A..
d tambah ppula, baby girlz tu masuk 2 thn...
mesti wat majlis skaligus kan kan...lagi meriah..
besa wat kat umah..
but, this year family pn.norma agak buzy..
anak2 yg kian membesar..
klo nak wat majlis kat umah..
erghh mmg letih..
saya sendiri pun surrender...
mka, jalan terbaik..
 wat kat restaurant nasi arab...
bkn main meriah lagii...
senyum lebar adik Afiq kita yer..
macik wat kek spesel tuk afiq n baby...
slalunyer jumpa kat area umah jer...
slalu bli roti kat umah teman bila time sek...
laa ni jumpa kat restaurant kan kan...
tgk muka daus tuu...
kena wat latih tubi senyum sokmo..
klo masa kecik2 dulu...
sporting btui..dah besor ni lain macam sket...
sabor je lah...
ingatkan family pn.norma je..
rupa2 nyer jiran2 pun ramai gak yg dtg..
yo lah adik afiq tu kan rajin main bola..
ssiap ada team main bola kat taman..
team ank2 nilam teres..heheh
adik teman pun join kadang2 time cuti sek..
 nanti da masuk asrama kurang le team diorang kat taman ek..
masa tu kena tunggu team daus membesor dulu..hehe
sbb daus kecik lagii..
tgh main upin ipin lagii...hehe
kek tuk afiq ni..
teman wat kan choc moist...
btk tu mix btk love tuk baby..
perisa pun strawberry n lemon...
siap ada mickey yang cute tuu lagii..hehe
okaylar..
terima kasih buat family pn.norma..
atas jemputan ke majlis....
kami d irabakeri..
slalu doakan yg terbaik buat pn.norma..
dan juga jiran2 yg tercinta...
wassalam...

No comments:

Post a Comment