Thursday, October 21, 2010

kek gulung aka swiss roll...

salam dari saya..
2hari ni sy buat kek swiss roll..
mulanya buat 6 loaf aje..
takut nk buat byk..
coz ade choc moist n butter cake lain...
tapi smlm abis..
harini abis...
tapi..xleh tamak..
maka tambah skit skit...
dh hari keempat nih..
sy masih membiasakan diri..
piza n donut choc ni masih baru lagi..
setakat ni mmg abis..
harap2 diorg x akan jemu...
hemm..lepaih ni...
nk buat kuih apa plak yer...
kena cari lagi nih...
ingat nk gi menuntut ilmu lagi...
haaa..
sesape yg pandai buat kek lapis sarawak...
sila contact hotline irabakeri yer..
0123481103
hmm..
inilah sebahagian slice cake chiller...
apa yg sy suka bab food n beverage ni..
skalipun ekonomi down..
bab bab makan org kita x down..
thee jgn mare...

kalo cam ni gaya nyer..
nampaknyer thn ni famili teman...
xdpt ler gi cuti cuti malaysia..
kt fb teman nengok..
kengkawan smua gi cuti cuti..
famili teman jer..
asyik ngadap keje..
abg ngah suami istri buzy ngan kelass..
adik teman si rambut kerinting kt mesir..
abg long teman kt doha..
si zurina pon ada kelas..
adik teman miji,senah,ijan,fizi..
smua sibuk ngan kelas..
sipedot ade lar tp buzy ngan kengkawan...
siyus plak baru nk belajar menjadi bapak...
tapi..takpe..
yg penting hati gumbira..
mendung x bererti hujan...
yakinlar ini suatu cobaan..
satu hari mentari pasti bersinar...

No comments:

Post a Comment